77,78% от включилите се в анкетата на DenNews.bg не одобряват преференциите за паркиране на лекари от ДКЦ

DenNews.bg
02.12.2016
размер на текста:

77,78% включилите се в анкетата на DenNews.bg „Одобрявате ли лекарите от ДКЦ1 да паркират в синя зона с преференции” не подкрепят идеята. Това е процентът читатели на сайта и потребители в интернет, които са посочили отговор „Не, защото не е редно да се прави изключения само за едни, несправедливо е спрямо другите лекари и граждани”.
19,44% са на обратното мнение и са отбелязали отговора „Да, подкрепям идеята и мотивите на лекарите”.
2,78% не се интересуват от темата.
Както писахме, с докладна до ОбС съветници от Народен съюз искат да бъдат въведени преференции за лекарите и медицинския персонал с кабинети в сградата на ДКЦ1 при ползването на платено паркиране, като предложеното намаление за годишен абонамент е 50% -от 600 на 300 лв.
Предложението ще бъде гласувано на сесията на Общински съвет днес. Преди седмица съветници от основните политически сили в местния парламент обявиха, че няма да подкрепят идеята.
Анкетата не е финансирана, извършва се чрез платформата на сайта ни, като всеки желаещ можеше да се включи в нея. Не претендираме резултатите да са представителни за нагласите в обществото. Това е изборът на на пожелалите да отбележат мнението си в анкетата на сайта.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети