Марек 76 остана близо до медалите в София

DenNews.bg
19.12.2016
размер на текста:

Представителите на Марек 76 Вертер Стоилов, Валери Петров, Константин Динев, Габриела Попова и Ралица Маркова взеха участие в традиционния турнир по тенис на маса "Млади звезди"-София 2016. При момчетата Вертер Стоилов и Константин Динев достигнаха до 1/8-финалите. В груповата фаза те си осигуриха първото място, но основната схема отстъпиха пред своите връстници.
При момичетата до 15 години Ралица Маркова не успя да премине групата и завърши на трето място. Габриела Попова при 12-годишните успя да се класира на първо място без нито един загубен гейм, побеждавайки поставената под номер 4 Златка Христева (Стоянстрой - Пловдив) с резултат 3:0 и Габриела Горинова (Дигеста - София) отново с 3:0 гейма. В основната схема малко не достига на Габриела да се качи на почетната стълбица, отпадайки на четвъртфинала.


"До преди няколко месеца се стремяхме да излезем от груповата фаза на турнирите, но сега нещата вървят във възходяща посока отправяйки поглед към медалите. Благодаря на децата за старанието, което показаха и желанието за победа. Предстоят вторите фази на турнирите "Млад Олимпиец "където имаме представители на всички възрасти и ще се проведат в началото на следващата година", коментира треньорът Иван Иванов.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети