Дневен хороскоп за 19 декември

19.12.2016
размер на текста:

 Овен

През този ден ви очакват изненади у дома и новини в живота на близки хора. Може да ви запознаят с някого, а това да е свързано с преживявания, които ще оставят смесени чувства у вас.

Телец

Днес бъдете внимателни в при подписване на документи и в думите си, които изричате пред публика. Съветът на звездите е повече да слушате и ще ви се разкрие това, което трябва да научите, за да се справите с ваш личен проблем, чието решение търсите отдавна.

Близнаци

Денят ще ви предостави възможност да решите повечето финансови въпроси. Опитайте се да имате ясни намерения към половинката си, за да не решава някой вместо вас какво трябва да правите.

Рак

През този ден следете за нови възможности в работата, особено необичайни. Опитайте се да успеете да бъдете на всички места, запознавайте се с хора, разширявайте кръга на общуване.

Лъв

Понеделник ще ви дари с нетърпение за настъпването на предстоящите празници, което може да ви направи по-нервни от обикновено. Не го причинявайте на другите, за да не забравите на кого точно ще трябва да се извинявате после.

Дева

Днес не бива да се отпускате нито за минута. Сега със служебните ви партньори може да ви обединяват необичайни и непредвидени ситуации. Постарайте се да не се дразните и бъдете готови да промените гледната си точка.

Везни

В понеделник ви предстои да играете нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание.

Скорпион

През първия ден на новата седмица мислите ви ще витаят навсякъде, само не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва от далече. Възможни са уникални съдбоносни срещи по време на пътуване.

Стрелец

Добре е да посветите денят в по-голямата му част на общуване с близките, да организирате семейна среща. Ако в дома ви има проблеми или назряват големи промени, може да възникне необходимост от свикване на семейния съвет.

Козирог

В началото на седмицата хладнокръвността ви ще ви позволи да обърнете някое дело в нужната посока, да сключите сделка или да започнете нещо ново. В работата заложете на хора, с които сте работили успешно и преди.

Водолей

През първия ден от седмицата е добре да насочите вниманието си изцяло към работата, личните си отношения и най-вече здравето. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но още малко време трябва да сте нащрек.

Риби Понеделник ще ви донесе много моменти за равносметка. Това не означава, че трябва да се обвинявате за каквото и да било. Станалото - станало и всичко е опит, а не грешка.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети