Дневен хороскоп за 17 декември

DenNews.bg
17.12.2016
размер на текста:

Овен Струва ви се, че се лутате си в затворен кръг и ви се струва, че няма път напред. Истината е, че има. Нужно ви е съвсем малко спокойствие, за да го откриете. Опитайте се да се разсеете от проблемите и много бързо ще го намерите

Телец Днес ще сте прекалено чувствителни. Опитайте се да запазвате впечатленията за себе си и да реагирате хладнокръвно в ситуация. Ако имате проблеми с децата, запазете спокойствие и не си позволявайте да използвате тежки думи.

Близнаци Днес трябва да обърнете повече внимание на здравето ви. Ако не се чувствате добре не отивайте на работа и посетете личния си лекар. Освен това не се самолекувайте.

Рак Днес ще ви занимава решаването на юридически въпрос или работа, свързана с чужбина. Ще проявите великолепна логика и здрав разум, които ще ви гарантират успешна развръзка. Правото е на ваша страна.

Лъв Днес не се ядосвайте, ако идеите ви не се приемат. Никой не е пророк в собствената си страна. Съвсем скоро всички ще се убедят в правотата ви. Имайте търпение и ще дочакате своя звезден миг.

Дева Тази събота ще сте изпълнени сте с енергия и идеи. Действайте внимателно и уважавайте мнението и усилията на другите, за да не ви възприемат като диктатор.

Везни Днес е добре да се спрете и да си дадете сметка за това, че другите също са чувствителни и раними. Понякога точно колкото вас. Престанете да се фокусирате върху собствените си чувства. Така значително ще подобрите деня си.

Стрелец Имате сили да преодолеете и превъзмогнете тревожността си. Ще го направите по много градивен начин – не се колебайте да захвърлите стереотипите и предразсъдъците, само така ще може да продължите напред. И за миг не се подавайте на съжаление за миналото.

Скорпион През този ден ви предстои да решите въпрос, свързан с образованието и повишаването на квалификацията ви. Може да се активизират и отношенията ви с чужденци или въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Проверете добре нещата и действайте професионално.

Козирог Понякога романтиката е едно, а страстта – друго. Определете ясно границите на действията си и проявете мъдрост и разум. Помисляйте и за последиците от време на време. Може да ви се обади стара любов.

Водолей Тази събота ще сте песимистично настроени. Не унивайте – препятствията съществуват в живота на всички, не само при вас. А някои ги наричат възможности. Всичко е въпрос на гледна точка.

Риби Проблемите и въпросите за решаване от дома са ви обзели изцяло. В същото време имате сериозни служебни задължения. Да си вземете работа за вкъщи едва ли е най-доброто решение, но може да ви разсеят от противоречията с половинката ви.
Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети