Дневен хороскоп за 15 декември

DenNews.bg
15.12.2016
размер на текста:

БлизнациТози ден може да се почувствате отпаднали и с понижен тонус. Наблегнете на здравословната храна и не се изкушавайте да прекалявате със сладкото, колкото и да ви се иска.

Рак Денят предполага много нови познанства и припомнянето на едно старо, което ви е липсвало. Може да таите обида и е време да забравите за нея. Дайте път на новите положителни чувства.

Лъв Денят няма да ви даде нужното спокойствие затова е много важно да си го осигурите сами. Опитайте да пропускате поне половината от това, което искате да кажете,за да не нараните някого.

Дева Денят ви обещава много усещания за споделеност. Това до голяма степен ще се дължи на вашата вяра в положителното развитие на нещата. По-често си подарявайте такива мигове.

Везни Денят ще ви подари радост и моменти за мечтание. Обиколете любимите си места, които е възможно, за да се заредите за пожеланията, които ще направите на близките си за предстоящите празници.

Скорпион Вярата е нещо много хубаво, но трябва да си дадете сметка кои от нещата са постижими. Няма нищо лошо в това, че сега те на са възможни, просто е необходимо още малко време.

Стрелец Денят ви обещава чудо. Много мъничко ви е нужно, за да се случи – само да си повярвате, че го заслужавате.

Козирог Денят ще ви даде много повече от това, което очаквате. Бъдете сигурни, че имате пълното право да се възползвате от него.

Водолей Денят ще ви запознае с ваш стар приятел. Ще го видите в нова светлина и ще го обикнете още повече. Бъдете открити с него.

Риби Денят обещава да предвкусите щастие. Преди това се спрете за миг и си помислете за цената. Ще трябва да я платите, няма как.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети