Дневен хороскоп за 14 декември

DenNews.bg
14.12.2016
размер на текста:

Тази сряда може да си направите малък подарък, а може и голям. Вие решавате. Поводът? Няма такъв! Просто сте се сетили!

Телец Денят може да ви изненада с интензивността си. Забравете за малко предстоящите празници, защото сега трябва да сте по-съсредоточени и сериозни. В работата ви очакват сериозни предизвикателства.

Близнаци Денят ще бъде тих и приятен. Толкова много, че неусетно за другите, а и за самите за вас може да направите всички поръчки за подаръци. Съществува опасност да прекалите с изхвърлянето, така че - внимавайте.

Рак Денят не е подходящ за процедури, свързани с дишането или белите дробове. От друга страна се погрижете добре за дихателните си органи. Не излизайте леко облечени и не забравяйте шала. Направете си и топъл чай.

Лъв Денят ще ви подари мил жест от страна на човек, към когото сте проявили грижа и съчувствие на скоро. Имате право да намалите темпото и да обърнете повече внимание на човешкото в живота си.

Дева Тази сряда ще ви донесе добри новини или топли думи от страна на любим човек. Ако е възможно - отърсете се за малко от работата си, за да се порадвате повече на това, което имате в личен план и да се заредите емоционално.

Везни Денят е добър за приближаване към истински красивите неща в живота и изкуството. Ако още не сте избрали подаръци за празниците може да помислите какво бихте могли да направите със собствените си ръце.

Скорпион Денят ще ви даде сили за физически предизвикателства. Започнете деня с гимнастика, а после може да си спестите качването в колата или градския транспорт. Вечерта забравете за асансьора.

Стрелец Денят ще ви срещне с ваш стар приятел. Споделеното от него може да ви послужи за отговор на въпрос, свързан с вашия личен живот. Денят не е подходящ за купуването на нови дрехи или други аксесоари.

Козирог Днес може да се открие ваша тайна или действие, което сте се опитали да скриете от ваш близък човек. Не се сърдете на въпросите, които ще ви зададат.

Водолей Денят ще ви напомни, че сте загубили много време в търсенето на някаква химера. Дори да ви е било от полза, сега е време да се заемете с по-реални действия. Опитайте се да не отлагате нищо.

Риби Денят ще ви даде много нови приключения. Очаква ви ново познанство и докосването до един нов свят. Не се срамувайте да питате за всичко, което ви е интересно. Такава възможност не изниква често.

Източник: Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети