Росен Тимчев учуден от отправените обвинения, заварил кабинета си опразнен и със сменени брави

DenNews.bg
13.12.2016
размер на текста:

 Росен Тимчев е учеден от отправените му обвинения за злоупотреби, фалшива диплома и отказ от присъствие за изготвяне на преимо-предавателните протоколи с новоизбрания управител д-р Миков.
Пред dennews.bg Тимчев обясни, че на 8-и декември изненадващо за него е заварил кабинета си опразнен и със сменени брави.
"Вътре имаше важни документи, включително и мои лични. Разбрах, че новоизбрания управител д-р Миков, който официално още не е вписан в Търговския регистър, е издавал устни нареждания, на които са се подчинявали последователно назначените от общината д-р Бонев и д-р Недин и други приближени. При това положение аз няма как да подписвам приемо-предавателни протоколи, защото имам съмнения, че е извършена манипулация с някои от официалните документи. Отговорността за това да поемат тези, които са давали съвети за подписвали на заповедите за назначаване на двамата временни управители. Още повече, че д-р Крум Бонев е в абсолютен конфликт на интереси. За това съм уведомил писмено и в деловодството на Общинския съвет като принципал. Що се отнася до дипломната ми работа, то аз имам становището на комисията, изършила медицински одит, и никъде в него не се споменава дори и дума за каквото и да било несъответствие в представената от мен диплома за завършен Здравен мениджмънт.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети