Тв легендата Анахид Тачева даде хиляди левове и злато на измамници

DenNews.bg
09.11.2016
размер на текста:

Телевизионната легенда Анахид Тачева е станала жертва на телефонни измамници, съобщи БНТ. По позната схема "да помогне на полицията" измамниците успели да я убедят да им даде пари и бижута.
Тачева е дала 4000 лева, 1300 долара и 650 паунда, както и 2 масивни златни гривни, 5 златни пръстена със скъпоценни камъни, перлени огърлици и обеци.
Вчера около 10.00 часа сутринта телевизионната легенда получила две обаждания. Във второто обаждане мъжът се представил за полицай и пита дали преди малко не й се е обадил измамник. Тачева потвърждава, а мъжът й казал, че трябва да предаде парите и ценностите, за да ги пази.
Така водещата, без да подозира станала обект на "ало" измамата. Часове по късно, около 17.00 часа, тя подала сигнал в 4-о районно управление в София. Образувано е разследване, а измамниците се издирват.
Припомняме, че Анахид Тачева е една от първите водещи на Българската национална телевизия. Тя е бивша съпруга на покойния актьор Коста Цонев и е майка на журналиста Димитър Цонев, също вече покойник.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети