Депутатът Иван Ибришимов организира благотворителен концерт в подкрепа на детско отделение

DenNews.bg
29.11.2016
размер на текста:

Депутатът д-р Иван Ибришимов организира благотворителен концерт в подкрепа на детско отделение на общинската болница в Дупница „МБАЛ „Св. Иван Рилски”. Концертът ще се състои на 22 декември, от 18:30 часа, в ОбДТ „Невена Коканова” и ще бъде с участието на оперните великани от Дупница Диман Панчев, Арон Аронов и Георги Петров под съпровода на пианистката, също от Дупница, Кина Околийска.
Събраните средства ще бъдат дарени на детско отделение, като предстои в разговор със завеждащия на отделението д-р Стоянова и медиците да бъде уточнено дали дарението да бъде под формата на сума или да бъде закупена апаратура, или обзавеждане.
„Както знаете в детско отделение се лекуват не само децата от община Дупница, а и от целия регион. Детско отделение също пострада от реформа на министър Москов, знаете че броят на леглата беше съкратен наполовина. Това е жест към лекари и деца, които се лекуват там”, каза на пресконференцията си днес депутатът от Дупница.
Билетите ще бъдат на цена от 7 лв. и ще бъдат пуснати в продажба от 1 декември на касата на театъра. Д-р Ибришимов обясни, че ще има и покани на цена от 50 лв., с които фирмите могат да подкрепят каузата.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети