ГУМ-Дупница с нов управител

DenNews.bg
25.11.2016
размер на текста:

Цветанка Вуковска

9-членна комисия с председател зам.-кметът на Дупница Олга Китанова днес излезе с официално решение за проведения конкурс по избор на управител на ГУМ, единственото общинско дружество на печалба. В състава на комисията бяха 7 съветници от всички представени в Общински съвет-Дупница партии.
И двамата кандидати Миглена Вельова, досегашен управител на ГУМ и служителят в общинска администрация Цветанка Вуковска бяха допуснати до втори етап, след като бяха разгледани документите им. Вторият етап представляваше събеседване и защита на стратегията за развитието на търговското дружество за 3 години. Всеки един член на комисията попълни оценъчна карта с нанесени оценки за всеки един от кандидатите.
За защита на стратегията средно-аритметичната оценка на досегашния управител Миглена Вельова е оценка 4, а на Вуковска - 5,19. На събеседването Вельова получи 4,10, а Вуковска - 5,42. С обща оценка от 5,30 на първо място бе класирана Цветанка Вуковска, а Миглена Вельова с 4,05. Оценките са по 6-балната система.
На предстоящото заседание на ОбС-Дупница, комисията ще излезе с предложение да бъде утвърдена Вуковска като нов управител на ГУМ.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети