Прилеп кацна на главата на Адел по време на концерт и й изкара акъла

DenNews.bg
21.11.2016
размер на текста:

Британската певица Адел, която през последната година спечели внушителна колекция награди и увеличи почитателите си, на концерта си в Мексико получи и... прилеп, който кацна на главата й.

„Този прилеп! Кацна ми на главата! Боже мой, гаден прилеп! Добре дошъл в Мексико, по дяволите! Щастлива съм да съм тук, но този гаден прилеп, Господи Исусе", крещеше Адел в микрофона, докато бягаше по сцената в развяваща се черна рокля съобщава Би Би Си.

 

 


След няколко секунди концертът продължил. Той е част от световното турне на певицата, което започна през февруари в Белфаст.

Не за първи път Адел се оказва на една сцена с животни. По време на изпълнението си в Лос Анджелис тя покани на сцената свой почитател. Той пък взе и кучето си, за да се запознае с изпълнителката.

Някои медии като британския „Индипендънт" предполагат, че това може да е последното турне на Адел в следващите 10 години. Певицата многократно е изтъквала, че иска да се посвети на възпитанието на сина си Анджело, който придружава майка си на гастроли, но вече трябва да тръгне на училище.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети