Затварят за движение четирилентовия път към Сапарева баня за снимките на филм

DenNews.bg
16.11.2016
размер на текста:

Движението по четирилентовия път към град Сапарева баня ще бъде преустановено в дните от 20-ти до 26-ти ноември (идната неделя до събота следващата седмица). Спирането на движението се налага поради заснемането на сцени от международен филмов продукт. В тази връзка движението по главен път 62 (от отбивката при летището) до град Сапарева баня ще бъде забранено за МПС-та.
Заобиколният маршрут, по който ще могат да преминават жителите и гостите на община Сапарева баня, ще бъде през с. Сапарево. За целта ще бъдат поставени предупредителни табели и пътни знаци, както и ще бъдат изпълнени необходимите изисквания за безопасност.
На 20-ти и 21-ви ноември (неделя и понеделник), с цел осигуряване на безопасността на снимачния екип и преминаващите МПС-та, ще бъде въведена временна организация на движението и спиране на автомобилния трафик при необходимост. Важно е жителите и гостите на община Сапарева баня да знаят, че в снимачните дни от 22-ри до 26-ти ноември автомобилният трафик по трасето ще бъде напълно спрян.

 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети