Нова истерия завладя света заради появата на зловещи клоуни

DenNews.bg
09.10.2016
размер на текста:

 Нова истерия е на път да превърне живота на хората по целия свят в ад. Тя е породена от странната и необяснима поява на хора, преоблечени като клоуни, които се държат странно, стряскащо и плашат млади жени, деца и техните родители.

Полицията в Австралия излезе със специален доклад, в който предупреждава да несе  инициират подобни сцени и да не се смущават гражданите. Оказва се, че преоблечени като клоуни тероризират хората в Мелбърн.

Истерията с клоуните започна в САЩ от месец август насам. Вече има случаи, при които те са се опитвали да замъкнат деца в гората. Дори и да са просто шеги, тези опити предизвикаха истинска истерия сред родителите.

В сряда клоун, размахващ нож в метрото в Ню Йорк, е уплашил до смърт пътниците. В Оклахома мъж, който е разхожда кучето си, е бил повален на земята от клоун. Вече има и регистриран случай на нападнат от клоун студент в общежетие в кампус.

В Австралия, която също е обхваната от тази истерия и паника, вече има организирани групи за лов на клоуни. Те координират своите действия чрез Фейсбук.

Надапения на клоуни вече има регистрирани и в Нова Зеландия и във Великобритания.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети