Избират управител на общинската болница в Дупница на 14 ноември

DenNews.bg
07.10.2016
размер на текста:

 До 11-и ноември кандидатите за управител на общинската болница в Дупница МБАЛ „Св. Иван Рилски" трябва да внесат своите документи.
Конкурс ще протече в три етапа – проверка на документите, разглеждане на внесените от кандидатите програмите за развитие и дейността на болничното заведение за следващите три години. Последният етап е интервю, което ще се проведе на 14-и ноември от 11 часа в Кръглата зала в община Дупница.
Темите, които ще са предмет на събеседване с кандидатите са три: Перспективи за развитие на МБАЛ "Свети Иван Рилски" 2016 – 2019 г., конкретни мерки за финансова стабилизация на дружеството и представяне на вижданията на кандидата по одитния доклад от месец март тази година.
Председател на комисията е управителят на „Сити Клиник” д-р Андрей Марков, а общинският съветник Йонко Гергов е секретар. Член на комисията е д-р Пламен Цеков, бивш шеф на Националната здравноосигурителна каса, който участва в изготвянето на одита след 10-годишното управление на д-р Любомир Таушански и набелязване на мерките за стабилизиране на болницата, по които сега работи временният управител Росен Тимчев. Другите двама членове на комисията са гинекологът от Дупница д-р Виолета Бельовска и представител на РЗИ.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети