„Юнион Ивкони” дарява 5% от всички онлайн продажби в подкрепа на борбата с рядко заболяване

PR
10.10.2016
размер на текста:

Транспортната компания „Юнион Ивкони” стартира социална кампания в подкрепа на борбата с рядко генетично заболяване. Кампанията под надслов „Пътувай с Юнион Ивкони... и ДОБАВИ ЖИВОТ” е съвместна с Асоциация Муковисцидоза България.

 

Всеки месец „Юнион Ивкони" ще планира определена сума от продажбата на онлайн билети, която ще бъде дарявана на Асоциацията в помощ за изграждане на Информационен и медицински център в София. Също така, част от даренията ще бъдат предназначени за закупуването на консумативи, нужни спешно за лечението на болни. Всеки месец на сайта на компанията, под формата на новина, ще бъде съобщавано дарението, както и имената на децата, на които „Юнион Ивкони” ще помогне.

 

Социалната кампания е обвързана и с откриването от "Юнион Ивкони" на нови директни международни линии в Централна и Западна Европа:
- Манчестър, Ливърпул, Дъблин и Белфест;
- Копенхаген, Малмьо, Гьотеборг и Стокхолм;
- Орлеанс, Тур и Рен.

 

Всеки месец 5% от стойността на закупените онлайн билети ще бъдат дарени в помощ на борбата с болестта на „65 рози”. С всяка покупка на онлайн билет на сайта на компанията пътниците ще имат възможност да подпомогнат каузата и да бъдат част от нея.
През месец април т.г. Асоциацията стартира своята кампания „ПРОТЕГНИ РЪКА! ДОБАВИ ЖИВОТ!”, целяща популяризирането на рядката болест. Кампанията бе популяризирана с късометражен филм, в който засегнати от болестта споделят за начина им на живот и за необходимостта от изграждане на медицински център в България. Във видеото подкрепа заявиха много известни личности, сред които е Весела Бонева, която засне клип към песен, посветена на кампанията.
Със същото желание тя прие да бъде лице на съвместния проект между „Юнион Ивкони” и Асоциацията.

 

„Юнион Ивкони” избра да бъде част от каузата и да ДОБАВИ ЖИВОТ!

 

Пътувай с Юнион Ивкони...и ДОБАВИ ЖИВОТ!

 

Може да следите кампанията на официалния сайт на компанията:

WWW.UNION-IVKONI.COM

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети