Търсят медицински сестри за месец работа в Бобов дол

DenNews.bg
28.01.2016
размер на текста:

 Община Бобов дол набира медицински сестри за работа по проект „Нови възможности за грижа”, като крайният срок за подаване на документите изтича утре, 29 януари.
Медицинските сестри ще бъдат назначени от понеделник, 1 февруари, за срок от един месец. Това е финалният етап на проекта, по който 40 болни, включително 5 деца, получават грижа от месец май 2015-а година.
Към момента заявления са подали трима кандидати, от които един е безработен, а двама са работещи. От ангажираността на кандидатите ще бъде определен и броят часове, за които ще бъдат наети по проекта.
Разписаната по проекта квота е общо 970 часа, в които медицинските сестри ще оказват помощ по домовете на потребителите от Бобов дол и селата.
Възнаграждението на медицинските специалисти е фиксирано на 4 лв. на час.
Необходимите документи за кандидатстване са: заявление по образец (получава се в общината); автобиография; диплома за базово медицинско образование; документ, доказващ професионален медицински опит от минимум 1 година; служебна бележка от месторабота (ако кандидатът е трудово ангажиран); пенсионно разпореждане (ако кандидатът е пенсионер).
Документите се подават в общинска администрация Бобов дол.

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети