Дупничанинът Йордан Илиев е собственикът на потрошената от парче бетон кола на АМ „Хемус”

DenNews.bg
25.01.2016
размер на текста:

 Потрошената кола, която стана печално известна днес с инцидента на под виадукта на АМ „Хемус” е собственост на дупничанина Йордан Илиев. На предната седалка до него е пътувал приятелят му от Благоевград Николай, който се прибрал в родината си от САЩ за кратко гостуване. На задната седалка е била майката на Йордан- Ирина Илиева. Пред btv тя обясни, че както карали колата, изведнъж върху нея паднала буца цимент, а пострадалият започнал да издава странни звуци. Когато го погледнала видяла, че от устата, носа и гърдите му тече кръв.
Буцата се стоварила върху стъклото, минала през него и се строшила на две върху гърдите на пострадалия 33-годишен Атанас.
Раненият пътник е откаран в лечебно заведение за оказване на медицинска помощ. 33-годишният мъж е без опасност за живота със счупена челюст и рана на гърдите.
Пострадалият е в съзнание и е със затруднен говор, съобщи д-р Георги Бебечев от "Пирогов". Прелива му се кръв, няма черепно-мозъчни травми, допълни лекаря

Йордан Илиев и майка му Ирина държат два магазина за спортни стоки в Евробазара в Дупница. Категорични са, че ще съдят държавата за нанесените щети. Гостуване до Правец се оказа един от най-големите им кошмари.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети