Англичанин ще докладва на полицията плановете си за секс с 24-часово предизвестие

DenNews.bg
23.01.2016
размер на текста:

 Мъжът трябва да информира полицията за плановете си да прави секс предния ден. Мъжът, който е бил оправдан по обвинение за изнасилване на жена, е получил разпореждане от съда да дава предизвестие на полицията 24 часа преди всеки полов акт.
Според съдебната заповед ако мъжът не оповести всяка планирана сексуалната активност на полицията, го заплашва затвор от 5 години.
„Вие трябва да разкриете подробности за всяка ваша партньорка, включително адрес и дата на раждане.Трябва да направите това най-малко 24 часа преди половия акт”, гласи част от заповедта на съда в Северен Йоркшир.
Тя също така съдържа ограничения относно използването на телефонни устройства и интернет и изисква от него да информира служители за всяка промяна на адреса си.
На следващо съдебно заседание ще се реши дали временното разпореждане трябва да е с минимална продължителност от две години или да проддължи за неопределено време.
Подобни съдебни разпореждания бяха въведени в Англия и Уелс през март миналата година и могат да бъдат приложени към всеки индивид, който полицията смята, че създава риск от сексуално посегателство, дори ако той никога не е бил осъждан за престъпление.
Те са държавни поръчки, наложени от магистрати по искане на полицията.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети