Найден Найденов: Нищо положително от мача с Аркас, но това е положението...

DenNews.bg
21.01.2016
размер на текста:

„Определено не мога да кажа, че съм видял нещо положително от този мач. Ще анализираме представянето, за да видим къде сме допуснали най-големите си грешки, за да не ги допускаме в първенството“, заяви треньорът на Марек Юнион-Ивкони Найден Найденов след загубата с 0:3 от Аркас в Шампионската лига.
„Очаквах, че ще се противосопставим по-сериозно, но явно това са ни силите. Притивникът игра много мобилизарано и концентрирано. Това е положението в момента, повече не можем да искаме. Не трябваше да има притеснение, защото тези мачове са за обиграване срещу силни отбори. Но явно нашите играчи се притесняват, въпреки че сме говорили, че трябва да играят освободено и да трупат опит“, каза още Найденов и допълни: „Нямаме и човек, който да поведе отбора във важен момент при трудна топка, а Аркас изпълняваше много силен сервис. Видяхте и че и диагоналът ни е младо момче и се страхува да поема отговорност, а това е важен пост“.
„Не мога да кажа, че отборът израсна с мачовете в Шампионската лига. Все пак хубавото е, че играем с такива класни отбори, надявам се рано или късно това да даде ефект върху тима“, завърши треньорът на Марек Юнион-Ивкони.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети