Англичанин върти търговия със сперматозоидите си през собствен сайт и Фейсбук

DenNews.bg
21.01.2016
размер на текста:

Саймън Уотсън, който е на 41 години  търгува основно във "Фейсбук" и през страницата си в интернет, където предлага... спермата си срещу 50 паунда за доза. Твърди, че от неговия генетичен материал до момента има заченати най-малко 800 бебета, а потомството му се увеличава поне с едно новородено на седмица.Всичко това е започнало преди 16 години, като постепенно изместило семейния бизнес- търговия на парфюми в семейната фирма.
„Смятам, че вече имам 800 и повече деца. В рамките на следващите четири години смятам да стигна 1000, а защо не и повече",твърдо решен е британецът.
Въпреки огромното си потомство, Саймън има законни двама сина и дъщеря. Според него, нито един от тях няма против, че имат няколко стотин братя и сестри.
„Семейството ми и приятелите ми знаят с какво се занимавам и нямат нищо против. Никога не съм го пазил в тайна. Съучениците на децата дори го смятат за забавно. „
Засега е имал проблеми заради естеството на работата си само веднъж – преди три години бившата му приятелка го напуснала, защото не можала да свикне с идеята, че той дарява сперма.
Саймън с гордост обяснява, че  почти всички жени, на които е продал генетичен материал са забрееменели от първия път, а дори имал и близнаци. Този свой успех Саймън обяснява с факта, че дарява единствено прясна, незамразена сперма, която според него е много по-качествена. Твърди, че славата му вече се носи заради огромният успех и популярността във Фейсбук.
„Имам деца във всички краища на света и всички тези родители са безкрайно благодарни“, завършва историята си Саймън.
Макар, да има идея да направи рекорд, най-вероятно Законът няма да му позволи. Според изискванията, за да бъде донор на сперма, всеки мъж трябва да спазва определени критерии, които да гарантират качеството на биологичния материал. Донор може да стане всеки на възраст между 18 и 41 години, който преди това трябва да премине редица медицински изследвания.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети