Васко Петров и Георги Градевски биха Кирил Чакъров и Ко на финала в Самораново

DenNews.bg
18.01.2016
размер на текста:

Отборът на Васил Петров и Георги Градевски спечели футболния турнир в дупнишкото село Самораново. На финала техният тим победи с 6:2 отбора, предвождан от шефа на СК Патриот – Кирил Чакъров. Надпреварата бе подновена след няколкогодишна пауза, включиха се 6 отбора, съставени от по 5 полеви играчи и вратар. Тимовете бяха разделени в две групи от по 3 тима. Футболните битки в Самораново събраха завиден брой публика.
По регламент победителите от двете групи се срещнаха на полуфинали, като последните двубои предизвикаха най-сериозен интерес от страна на зрителите.
За победата на финала двамата лидери на своя тим Васко Петров и Жоро Градевски се отчетоха с по един гол. Емил Димитров и Емил Тавалички също добавиха по едно попадение, а Манол Василев мушна два гола в противниковата врата.
Сумата, която бе събра от участниците в турнира, ще бъде внесена в сметката на тима Сокол (Самораново), който има амбиция да се включи в Областна група „Рила“ от следващия сезон, след като няколко години отсъства.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети