Болна от рак дупничанка замина за лечение в Турция благодарение на дарения

DenNews.bg
07.09.2015
размер на текста:

Незабравка при заминаването си за Турция снощи. Кадри: Нова телевизия

Болна от рак дупничанка замина за лечение в Турция, след като по банковата й сметка за малко повече от месец бяха събрани нужните 60 000 лв. Парите се събрани от хора от цялата страна, след като историята на Незабравка Боткова бе разказана в репортаж на Нова телевизия, който показа майката на две деца прикована за леглото, а помощ и грижа тя получава от 13-годишния си син.


Оказва се, че Незабравка е със сгрешена диагноза, прекарала е тежка химиотерапия. Има рак на шийката на матката. Съпругът на Незабравка работи денонощно, за да изкарва прехраната и да плаща лечението. По-малкото дете на семейството – 8-годишно момче е изпратено при баба му в друг град.
Събраните средства са достатъчни за започване на ново лечение на Незабравка в Истанбул. Лечението ще започне отначало и то още днес - с нови изследвания и нова диагноза, съобщи Нова телевизия.
За да продължи напред, младата жена трябва да продължи да се лекува. Ако искате да помогнете на Незабравка, можете да дарите средства като ги преведете по следната сметка:
IBAN: BG88PIRB73851713008400
BIC: PIRBBGSF
НЕЗАБРАВКА ЙОРДАНОВА БОТКОВА

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети