Нотариус Сотиров внесе документите на д-р Ибришимов за участие в кметската надпревара в Дупница

DenNews.bg
21.09.2015
размер на текста:

Нотариус Стефан Сотиров внесе днес в Общинската избирателна комисия документите за регистрация на д-р Иван Ибришимов за участие в местните избори на 25-и октомври. Юристът е част от Инициативния комитет, който издигна кандидатурата на д-р Ибришимов за кмет на Дупница. Той е подкрепен от БСП, Движение "Обединени за Дупница" и НДСВ. Стефан Сотиров и лидерът на БСП-Дупница Станислав Павлов занесоха в ОИК папка със събрани над 1100 подписа от жители на общината в подкрепа на регистрацията на д-р Ибришимов.
"Издигнахме кандидатурата на д-р Ибришимов, защото сме убедени, че той е възможно най-добрият избор за бъдещето на Дупница”, коментира нотариус Стефан Сотиров, който получи входящия номер на документите за регистрация от представителите на ОИК. „Надявам се на 25-и октомври дупничани да направят правилния избор, който ще даде шанс на общината ни", добави още той.
Убеден в успеха на д-р Иван Ибришимов на предстоящите избори е и Станислав Павлов. "Иван е следващият кмет на община Дупница и БСП стои твърдо и категорично зад него”, коментира Станислав Павлов на излизане от ОИК. „Това е най-диалогичният кандидат за кмет от досега заявилите желание за участие. Сигурен съм, че с присъствието си в общината той ще внесе спокойствие и надежда за развитието на региона ни. Надявам се, че дупничани и жителите на селата ще видят в лицето на д-р Ибришимов консенсусната фигура, която ще работи за тяхното по-добро бъдеще”, кза още Павлов.
„Дупница със сигурност ще стане по-добро място за живеене под управлението на д-р Иван Ибришимов”, убедена е и Силвия Овчарченска, водач на листата на НДСВ в Дупница. "Той е коректен човек, който иска и може да работи за доброто на хората в Дупница. За годината, в която беше депутат, направи много за града ни. Това показва, че се интересува от Дупница и иска да направи града и общината по-добро място за живеене. Вярвам, че той ще бъде следващият кмет на Дупница. Сигурна съм, че ще бъде много успешен кмет", добави още Овчарченска.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети