Чимев и Найденов направиха инспекция на спортната зала

DenNews.bg
15.09.2015
размер на текста:

Кметът Методи Чимев и мениджърът на волейболните шампиони от Дупница Людмил Найденов инспектираха ремонта на спортната зала в града. Двамата разгледаха административната част и игралното поле.
Както е известно, първият официален мач на Марек Юнион-Ивкони е на 4 ноември срещу руския гранд Белгород в мач от Шампионската лига. Много възможно е обаче на шампионите да се наложи да играят в Дупница още на 28 октомври, за когато, неофициално се коментира, че ще започне първенството. В края на седмицата започва монтирането на специална настилка, която е по всички изисквания и е с цел да съхрани състезателите от контузии.
"Настилката е много важна и на практика е в състояние да съсипе кариерата на всеки един състезател. Не една и две зали в България са с игрища директно върху бетона, а това съсипва състезателите, особено коленете им. Строителите и днес ни увериха, че на 15 октомври ще можем да влезем да тренираме вече пълноценно", коментира Найденов.
"Иначе няма да крия. Получава се много хубаво съоръжение и съм доволен от видяното. Чакаме с нетърпение да приключи всичко и да се завърнем", допълни клубният шеф.
До четвъртък пък е срокът за картотекиране на играчите в Шампионска лига. От клуба подготвят вече необходимите документи, които да бъдат внесени в Европейската
конфедерация.
"Утре трябва да подпишем с един играч от младежкия национален отбор и тогава ще го обявим и картотекираме за Европа", заключи Найденов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети