Местят в "Пирогов" областния на Разград

DenNews.bg
06.08.2015
размер на текста:

С линейка за столичната болница „Пирогов“ се транспортира в момента катастрофиралият вчера областен управител на Разград. Това съобщи началникът на Интензивно отделение на разградската болница д-р Георги Кулишев. Състоянието на Петър Василев e по-стабилно от вчера, но опасността за живота му не е отминала, коментира болничният шеф.
Междувременно стана ясно, че губернаторът е шофирал пиян - с 3 промила алкохол в кръвта. 
Както съобщихме, 45-годишният Василев катастрофира в 1,15 ч. вчера на пътя Самуил – Хърсово със служебния „Мерцедес“, който управлявал сам.
Инцидентът е станал на равен пътен участък, последван от десен завой. Василев не успял да овладее автомобила, навлязъл в гората край пътя и се блъснал в дърво. От жестокия удар дървото е паднало. Мъжът е шофирал без предпазен колан.
Сигналът за произшествието е подаден от очевидец, който се е движел зад колата на областния управител. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била разрязана от повиканите на мястото на произшествието представители на „Пожарна и аварийна безопасност”.
Петър Василев е настанен с множество тежки сериозни наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. Вчера той бе опериран, тъй като от удара има спукан бял дроб.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети