Първан Дангов подкрепи кандидатурата на д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница

DenNews.bg
21.08.2015
размер на текста:

Бившият кмет на Дупница и независим общински съветник Първан Дангов подкрепи официално кандидатурата на д-р Иван Ибришимов за кмет.
„Присъединявам се към инициативния комитет, който издигна кандидатурата на д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница. Вярвам, че д-р Ибришимов ще спечели изборите. Знам, че той може да работи здраво за хората. Не съм му спестявал критика, когато е допускал грешки и това го е правело по-силен. Някои може да кажат, че нашите взаимоотношения са минали през трудни периоди и ще бъдат прави. Но ние с Иван сме си запазили своето приятелство, другарско отношение и сме извлекли поуки за себе си от грешките си. Заедно сме в тази трудна кампания, защото сме алтернатива на непрозрачното управление на ГЕРБ в лицето на случайно попаднали хора, които направиха пари за себе си, но забравиха дупничани”, коментира Дангов.
Той врява, че именно д-р Ибришимов ще „промени наложеното статукво да бъде управляван от съученици от София и заместник-кметове, които идват почасово на работа”.
„Иван е реализиран професионално. Той е лекар, на когото вярват не само в гилдията, но и хората от дупнишкия край и областта. Има и сериозен натрупан опит като депутат. Заслуга на д-р Ибришимов са осигурените средства за изграждането на спортната зала, финансирането на строителството на социалните жилища в Дупница, мащабните ремонти по сградите на 5 училища в Дупница и промяната на цялостния бизнес климат по усвояването на средствата от европейските фондове в Кюстендилска област. Не на последно място мисленето на д-р Ибришимов като кореняк дупничанин е неговото най-силно предимство. Това го отличава от всички останали в предизборната битка”, изтъкна още бившият кмет на Дупница.
„Вярвам, че кандидатурата на Иван е безспорна! Заедно ще върнем духа на Дупница и вярата на дупничани в справедливостта. Ние сме на ход, приятели! Стига с компромисите! Победата е наша!”, категоричен е Дангов.
Както писахме, д-р Ибришимов ще се яви на местните избори като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП. За него подкрепа обявиха и местни бизнесмени, които ще излязат на изборите с листа за Общински съвет.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети