Три дами с номинация за лидер на Жени ГЕРБ в Сапарева баня

DenNews.bg
07.07.2015
размер на текста:

Три кандидатури за лидер на Жени ГЕРБ бяха издигнати при учредяването на местната структура в Сапарев баня. Номинираните са юристът Илияна Базиргянова, Елка Косовска и настоящият общински съветник Марта Желязкова-Копанарска.
Дамската структура бе учредена в присъствието на председателя на ГЕРБ - Сапарева баня Калин Гелев, народния представител и областен координатор Кирил Калфин и Михаела Крумова - член на НИС на Жени ГЕРБ. Гости на учредителното събрание бяха и областният административен секретар Емил Гущеров, общинският ръководител на ГЕРБ - Кюстендил Виктор Янев и Радослава Чеканска - член на областното ръководство на жените.
За организационен секретар на клубната структура бе направена една номинация - тази на Евелина Гиздова. Тя е от с. Ресилово, работи като финансов консултант.
Общинският лидер на партията Калин Гелев изрази увереност, че новата структура в Сапарева баня ще бъде една от най-добре работещите в областта. "ГЕРБ - Сапарева баня ще разчита изключително много на вашата активност, организираност и хъс за предстоящите местни избори", заяви още той. Михаела Крумова припомни, че в областното ръководство на дамите има представителка от Сапарева баня - Детелина Палева - и новата клубна структура ще може да разчита също и на нейната подкрепа.
Коя дама ще бъде лидер на структурата ще бъде решено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
 

Най-четено

Темите от "Сапарева баня"

Етикети