Арестуваха мъж, опитал да убие приятелката си

DenNews.bg
06.07.2015
размер на текста:

Полицията е задържала мъж, опитал да убие приятелката си, нанасяйки й близо 20 удара с хладно оръжие, а лекарите продължават борбата за живота на пострадалата.
27-годишната жена, която бе намерена полумъртва в парк в Бургас, е с опасност за живота, нужно е преливането на големи количества кръв. От МБАЛ-Бургас се обръщат с призив към гражданите да бъде дарена кръв за младата жена. Всеки, който желае, може да направи това до 14.00 часа в Отделението по трансфузионна хематология ( Кръвния център ) към МБАЛ-Бургас.
Арестиуваният е 28-годишен мъж от Сливен, бивш приятел на пострадалата. Той е криминално проявен мъж. Своевременно сформирания полицейски екип, под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура, констатирал, че съществуват достоверни данни укрилия се след жестокото деяние Г.А. да напусне страната.
Отчитайки и възможността същият да извърши ново тежко престъпление, полицията е разпространила фалшива информация, че за намушкването е задържан бившият съпруг на младата бургазлийка – 33 годишния И.Ц.
Бургазлията съдействал на служителите на реда и след проведени разговори, е освободен. Разследващите установили местонахождението на укриващият се Г.А. - апартамент в родния му град Сливен.
Спецполицаи от звено „Специализирани полицейски сили”, ползвайки тактическо проникване, неутрализирали 28-годишния криминално проявен. Г.А. направил пълни самопризнания за извършеното деяние, като обяснил и причините за агресивното си поведение.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети