Утвърдиха ръководството на младежката структура на ГЕРБ в областта

DenNews.bg
28.07.2015
размер на текста:

Снимка: Архив

Мая Станойкова и Иво Саев са презибрани за областен координатор и областен организационен секретар на младежката структура на ГЕРБ в Кюстендил. Двамата получиха номинации на общо събрание на младежите от областта, а с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ бе утвърдено и новото ръководство.
Мая Станойкова e областен координатор на младежите от края на 2013 г., след като тогавашният лидер Милен Николов навърши допустимата възраст за членство в МГЕРБ. Станойкова е член на политическата сила от самото й учредяване в областта, била е в листите за общински съветници през 2011 г. и на частичните избори през 2012 г. Иво Саев, който е преизбран за областен секретар, също е част от общинското ръководство на ГЕРБ - Кюстендил.
В новото областно ръководство влизат още Лора Василева, Борислав Якимов и Миглена Георгиева. Лора Василева и Борислав Якимов са представители на младежката организация на ГЕРБ - Дупница, която е и една от най-активните в областта. Миглена Георгиева е общински координатор на Младежи ГЕРБ - Бобошево.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети