Звезди от Дупница се включват в благотворителна кауза

DenNews.bg
17.07.2015
размер на текста:

Волейболните звезди от Дупница Елица Василева и Цветан Соколов ще се включат в благотворителния турнир на Holiday Heroes под мотото "Спортувай с мисия".
Тази събота на терените на "Спорт волей мания" в Божурище ще се проведе вторият благотворителен турнир по волейбол на празничните герои. В него ще участват отборите на дванадесет социално-отговорни компании и традиционният отбор на Holiday Heroes, в който се включват посланици и доброволци на каузата. Тимове на спонсорите ще премерят сили в състезанието, което за пореден път ще помогне на хиляди хора в нужда да посрещнат Коледа с пълна празнична трапеза.
Всеки отбор ще има ментор, който да помага на участниците. Волейболистите Методи Ананиев, Симеон Александров, Георги Вълов и Георги Братоев ще напътстват и водят най-добрите към победата.
Едни от най-големите имена във волейбола отново обявиха подкрепата си към благодорната кауза. Сред тях са Евгени Иванов - Пушката, Радостин Стойчев, Алексанър Попов, Методи Ананиев, Симеон Александров, Георги Вълов, Елица Василева, Страшимира Филипова, които подкрепят "Спортувай с мисия" за пореден път. Подкрепата си към каузата изказаха и Георги Братоев и Цветан Соколов, които за пръв път стават част от празничните герои на България.
Събраните средства ще бъдат използвани през предстоящата коледна кампания на Holiday Heroes.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети