ГЕРБ-Бобов дол издигна 18 кандидат-съветници за 13-членната листа

DenNews.bg
14.07.2015
размер на текста:

18 души получиха номинации за кандидат-съветници на ГЕРБ-Бобов дол на общо събрание на структурата. Кои обаче ще влязат в 13-членната листа за Общински съвет на местните избори през есента ще реши Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Комисията ще посочи и кой на коя позиция ще бъде.
Номинираните от гражданската квота са Георги Малоселски - главен инспектор по безопасност на движението в жп транспорта, Мая Спасова - еколог и Милчо Михайлов.
От членовете на ГЕРБ номинации получиха Антония Райчева - председателката на Жени ГЕРБ в Бобов дол, Антоанета Галева - преподавател, Ивета Димитрова - юрист, Димитър Чучуков - охранител, лидерката на МГЕРБ Десислава Александрова, Борис Дашков - хирург, Нина Джерманска, Йордан Дашков и Румяна Васева. Номинации получиха и настоящите съветници от ГЕРБ - Юлиан Божанов и Росица Борисова. Подкрепа още получиха и първият председател на ГЕРБ за Бобов дол - Пантелей Горов, Спас Костов - член на общинското ръководство на партията и представителките на Младежи ГЕРБ - Радина Стоичкова и Станислава Серафимова.
На общото събрание присъстваха областния координатор на ГЕРБ и народен представител Кирил Калфин, общинският ръководител на структурата в Кюстендил Виктор Янев и представителката на НИС на Жени ГЕРБ Михаела Крумова.
"Номинирани за общински съветници са не само членове на ГЕРБ, но и представители на гражданската квота. Това са хора с различни професии - трудолюбиви и принципни. Всички те се борят и работят затова общината ни да бъде по-добро място за живеене", коментира местният лидер Росица Борисова.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети