Молби до БФС за лиценза, задълженията на Марек са „смешни“

DenNews.bg
08.06.2015
размер на текста:

Авокатът на Локомотив Сф Михаил Михайлов разкри, че клубовете, които не взеха лиценз от БФС са получили възможност да подадат молба да им се даде право да играят в професионалния футбол, като посочат план за действие и въз основа на каква причина да им бъде дадено това право. Както е известно без лиценз останаха Марек, ЦСКА, Хасково и столичните „железничари“.
„Всички клубове трябва да изготвят план как ще действат. Не коментираме лицензионната процедура, а как да се даде право на тези четири отбора да играят в „А“ група или професионалния футбол“, сподели Михаил Михайлов в актуално студио „Дерби“, цитиран от Гонг.
„Нашият казус в Локомотив е малко по-различен. Марек и Хасково са с много смешни задължения – под 100 хиляди лева. За да спре да се спекулира, коментира се, че задълженията биха могли да бъдат разсрочени. От две седмици говоря едно и също. Не ни е проблемът само в НАП. Имаме задължения към едно лице – Искрен Писаров и този проблем днес го решихме. За НАП- ние до петък трябва да пуснем молба до Изпълкома да ни бъде дадено право да играем в „А“ група, поради някакви причини. Специално за НАП ще кажа, че направихме няколко опита да разсрочим нашия дълг, който е около 1 милион лева. През миналата седмица отново ни бе отказано да разсрочим тези задължения. Не знам каква е истинската причина за това нещо“, коментира Михаил Михайлов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети