Пет номинации за общински клубен ръководител на Жени ГЕРБ – Дупница

DenNews.bg
22.06.2015
размер на текста:

Пет номинации за нов председател на общинската структура на Жени ГЕРБ-Дупница бяха издигнати на отчетно - изборно събрание.
Доскоро в област Кюстендил единствената създадена и действаща организация на дамите от ГЕРБ бе именно в Дупница. Отчет на дейността на структурата, от учредяването й през юни 2012 г. до момента, направи настоящият председател Десислава Стойнева.
Номинации получиха Таня Петрова, която е директор на дирекция в община Дупница, Утеха Маноилова - кметски наместник на с. Пиперево, Теменужка Марамска - директор на ОДЗ, Илиянка Пилева - общински съветник и учител и зам.-областният управител Радослава Чеканска, която обаче си даде отвод.
За общински клубен организационен секретар бяха издигнати кандидатурите на Валентина Зашева - кметски наместник на с. Тополница, Теменужка Марамска и Ваня Бельова, която също си даде отвод.
Новото клубно ръководство ще бъде утвърдено с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. До края на месеца предстои да бъдат учредени клубни структури да дамите и в общините Сапарева баня и Рила.
След събранието ГЕРБ-дамите спонтанно решиха да изразят подкрепа за втори мандат на кмета Методи Чимев.
Както сме писали, Чимев е единствената обсъждана номинация в ГЕРБ за местните избори, а самият той ще обяви дали приема да се бори за втори мандат до края на този месец.
Дамите описаха кръг – символ на единството.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети