Нито един кандидат да ремонтира детски площадки в Дупница, общината ще договаря поръчката

DenNews.bg
02.06.2015
размер на текста:

Нито една фирма не подаде документи за участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка за ремонт на две детски площадки в Дупница, тези в кв. „Южен”, с прогнозна стойност 25 972 лв. и на ул. „Отовцица, с прогнозна стойност 31 318 лв.
По една фирма подаде документи за изграждане на други два обекта. Дупнишката "Меридиан" ЕООД е кандидат за изграждането на ограда на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Дупница, като прогнозната стойност е 24 213 лв.
„Рила” ЕООД-Кюстендил единствена подаде документи за изграждане на подпорна стена на река Отовица, с прогнозна стойност 47 631 лв.
Откритото заседание за възлагане на поръчките се проведе вчера от комисия с председател зам.-кметът по социалните дейности Крум Милев.
Поради липсата на кандидати за изграждането на двете детски площадки, процедурата за тях ще бъде прекратена и по реда на ЗОП ще се премине към покани с договаряне за изграждането им.
Комисията ще се произнесе в срок за допустимостта на документите на двете получени оферти, след което ще обяви дата за второ заседание, на което да отвори и ценовите оферти.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети