Дупничани пак №1 в БДЖ, спечелиха титлата и „златна обувка“

DenNews.bg
16.06.2015
размер на текста:

Футболният отбор на Локомотивно депо Дупница отново завоюва първото място на Националната спартакиада на Българските държавни железници. Турнирът се проведе в Паничище, а дупничани преминаха с лекота през своите съперници. Щурмът им започна още от групите с победа над ПТП Горна Оряховица-1 с резултат 3:1. Последва нов силен мач, довел до разгром над ПТП Пловдив-1 със 7:1. Последният сблъсък от групите отново бе високорезултатен и завърши с успех за дупнишкия тим срещу Холдинг София-2 с 6:2.
В полуфиналния двубой Локомотивно депо Дупница се разправи с колегите си от Горна Оряховица-2 с 5:0, за да се стигне до сблъсъка за титлата. На финала прекрасната игра на дупничани беше затвърдена с победа с 2:0 срещу отбора на Холдинг София-1. По време на двубоя шампионите бяха подкрепяни горещо от отборите на Пловдив и Горна Оряховица, за което дупничани изказаха искрена благодарност.
Като бонус за Локомотивно депо Дупница бе наградата за голмайстор на турнира, която заслужи Крум Николов с 10 отбелязани гола. За постижението си Николов бе награден с почетната „златна обувка“.
В шампионския състав се включиха вратарят Костадин Костадинов, стълба в отбрана Димитър Младенов и Исталиян Капитански, а в халфовата линия и нападение действаха Радослав Рангелов, Петър Златарски, Светослав Василев, Павел Капитански, Крум Николов и играещия треньор Йордан Камджилов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети