Бобов дол и Кочериново учредиха женски клубове на ГЕРБ

DenNews.bg
15.06.2015
размер на текста:

След Кюстендил и Бобошево, дамите от ГЕРБ създадоха свои клубни структури и в общините Бобов дол, Кочериново и Невестино. Антония Райчева бе номинацията за общински клубен ръководител в Бобов дол. Тя е на 33 години, несемейна е и е завършила финанси. За клубен секретар бе избрана Румяна Васева.
За лидер на дамската организация в община Кочериново бе избрана Таня Григорова. Таня е педагог по образование и преподавател в местното училище. За клубен секретар бе номинирана Даниела Календерска.
Междувременно предприемачите от ГЕРБ - Кюстендил преизбраха за председател на клуба Васил Русаков. Номинация получи още и лидерът на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов. Той обаче си направи самоотвод. Трима бяха номинирани за областен клубен секретар: председателят на ГЕРБ - Сапарева баня Калин Гелев, общинският съветник от Бобов дол Юлиян Божанов и Красимир Паунски от Кюстендил, който бе член в досегашното ръководство на Предприемачи ГЕРБ. Няколко номинации бяха направени за членове на Управителния съвет. Общинският съветник Николай Мертекчийски от Сапарева баня, Иван Кьосев от Дупница, Юлиян Божанов, Йордан Петров и Красимир Паунски бяха сред предложенията. Номинация получи и най-младият сред предприемачите - Иво Саев. Той е областен секретар на МГЕРБ и член на общинското ръководство на партията в Кюстендил.
Новото ръководство предстои да бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.
 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети