Капитанът се разделя с Марек: Благодаря на всички за прекрасните години в България

DenNews.bg
07.05.2015
размер на текста:

Капитанът на Марек Юнион-Ивкони Гьорги Гьоргиев осъществи трансфер в Турция. Това обяви самият волейболист на личната си страница във фейсбук. Македонецът преминава в отбора на Малие Мили Пянго, където доскоро се състезаваше брат му – Никола.
„След 6 прекрасни години в Марек и България съм щастлив да кажа, че кариерата ми ще продължи в силното турско първенство. От няколко дни официално съм част от предишния отбор на брат ми Малие Мили Пянго (Анкара), който се ръководи от най-добрия македонски треньор Йошко Миленковски. По-щастлив съм от това, че моята кариера се развива и с нетърпение очаквам новото предизвикателство, което стои пред мен. С Господ напред и с много работа се надявам, че ще вървя по същия път, по който вървеше моят брат, докато беше в Турция. Голяма благодарност на всички хора в Марек за прекрасните 6 години. Стъпка по стъпка до нови успехи и сбъднати сънища“, написа македонецът в своя фейсбук.
Феновете на Марек също се разделят с добри чувства с Гьорги Гьоргиев. „Страхотен професионалист и голям талант създаден от Марек. Благодарим ти, Маке. Успех!“, написаха от своя страна запалянковците.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети