Две дами с номинации за председател на клуба на Жени ГЕРБ в Бобошево

DenNews.bg
26.05.2015
размер на текста:

Две номинации за председател на общинския клуб на Жени ГЕРБ бяха издигнати на учредителното събрание на структурата в Бобошево. Изпълнителната комисия на партията ще избере председател между кандидатурите на Даниела Стоянова и Веска Кацарова. За клубен секретар бе номинирана Валентина Николова.
Очакванията са, че общинският клуб ще оглави Даниела Стоянова, която е завършила мениджмънт и туризъм в Англия и е работила близо 10 г. на Острова.
Структурата на Жени ГЕРБ в Бобошево е втората учредена в област Кюстендил. Досега дамски клуб към партията имаше единствено в Дупница, но до средата на месец юни предстои изграждане на структури и в останалите общини.
На учредителното събрание присъстваха Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ, областният клубен ръководител Реонита Йорданова, общинският председател Гергана Виделова и секретарят на структурата Даниела Стоянова. Младежките координатори на Кюстендил и Бобошево - Мая Станойкова и Миглена Геориева.
Освен предстоящите местни избори най-обсъжданата тема на събранието бяха ниските изкупни цени на някои земеделски продукти, произвеждани в района. Затова и Михаела Крумова пое ангажимент да покани на среща с местните земеделски производители директора на областна дирекция "Земеделие" Димитрина Христова.
 

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети