Цялата фамилия на Лапачите в ареста за побой над мъж и жена в центъра на Дупница

DenNews.bg
21.05.2015
размер на текста:

Известната криминално проявена фамилия Лапчки от Дупница отново се озоваха в ареста, но този път заедно, за побой над мъж и жена. 47-годишният Кармен, 61-годишният му брат Николай и неговият син Георги, на 34 г., са задържани в късни следобед вчера в района на Градската градина, където живеят.
Те са нанесли побой над 27-годишен мъж и 23-годишна жена. На двамата пострадали е оказана медицинска помощ, мъжът е с порезна рана на главата, а жената е порязана на ръката.
По първоначална информация първоначално конфликтът е възникнал между Лапачки и жената, а пострадалият мъж се е намесил по-късно за да я защити. По случая е започнато досъдебно производство. Днес ще се изясняват причините и развоя на инцидента.
Лапачки са задържани за какво ли не-притежание на незаконно оръжие, наркотици, антики, хулиганство, кражби.
Други двама мъже също са задържани за побой вчера вечерта. В. К.,38 г. , и Х.Г., 37 г. са нанесли средна телесна повреда на 17-годишно момче – изместена капачка на коляното.
По първоначална информация, нападателите искали да се саморазправят с младеж, който имал отношения с момиче от семейството им. Все още не е изяснено дали това е пребито момче или то се е оказало на пътя им. Започнато е досъдебно производство по случая в РУ Дупница.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети