Националният по волейбол се събра, липсва Цецо Соколов

DenNews.bg
11.05.2015
размер на текста:

Волейболните национали Тодор Алексиев, Теодор Салпаров, Николай Пенчев, Теодор Тодоров, Станислав Петков и Владислав Иванов се присъединиха към подготовката на националния отбор за Световната лига и Европейските игри, съобщават от БФВ. Шестимата направиха първи тренировки, а общата бройка на състезателите достигна 32-ма. От щаба на селекционера Пламен Константинов разделиха играчите на две основни групи - А и Б. В следващите 10 дни те ще провеждат заниманията в тренировъчната зала на „Арена Армеец“ и във „Васил Симов“.
Единствено Цветан Соколов и Андрей Жеков все още не са започнали подготовка. Диагоналът трябва да мине преглед в Италия при един от най-добрите специалисти по раменни травми. Соколов със сигурност ще пропусне първите две срещи от Световната лига срещу Канада, които са на 30 и 31 май в Ботевград.
Жеков получи по-дълга почивка, за да се възстанови от някои по-дребни травми. Разпределителят игра с три изкълчени пръста във финалната серия на румънското първенство и има лек проблем с коляното.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети