Отборът твърдо зад Паргов: Не знаем от какво е продиктувана декларацията, на никой не може да се угоди

DenNews.bg
27.04.2015
размер на текста:

Капитанът на Марек Милен Лахчев и старши треньорът Тенчо Тенев взеха отношение по позицията на фен клуба, който излезе днес с декларация срещу изпълнителния директор Иво Паргов и треньора на вратарите Даниел Белчев.
„Аз и всички мои съотборници заставаме твърдо зад Иво Паргов и Даниел Белчев. Според мен твърденията на феновете в декларацията са глупости. Който си мисли друго, е за негова сметка. В съблекалнята на Марек сме мъже, не сме юноши или деца, за да се сърдим. Всички тези неща са детски работи, според мен. Сигурно е имало забележки към футболисти, особено след като сме в зоната на изпадащите, но никога не е прескачана границата и не е имало обиди и заплахи, каквито са твърденията. Не приемам и твърденията, че липсва комуникация. С Иво Паргов и треньорския щаб сме всеки ден заедно. Те са всеки ден на стадиона, който не вярва нека да дойде и да види“, категоричен бе Лахчев.
„Сега не ми се коментира тази тема. Имаме 5 кръга до края на първенството, положението ни в класирането е тежко и за това трябва да бъдем обединени. Не знам откъде е продиктувано това, което излезе. Но като че ли се получава така че на никой не може да се угоди. Всички сме виновни, включително и аз като треньор, че сме в дъното на таблицата. Сигурно ако имахме по-добри футболисти нямаше да сме там. Колкото до конкретните обвинения за обиди към играчите мога да кажа, че нещата са преиначени. Ако е имало нещо е било плод на емоции, именно заради лошото ни класиране в таблицата. Аз не съм чул обиди, закани и грубо отношение от Иво Паргов към играчите. В мое присъствие не се е случвало. Освен това не забравяйте, че заслугата Марек да е в „А“ група е на Иво Паргов. Не казвам, че той сам е постигнал това нещо, но фактите са, че отборът се изкачи до елита под негово ръководство. Рецептата е да бъдем обединени в оставащите мачове и след това да мислим за бъдещето“, бе коментарът на треньора Тенчо Тенев.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети