Левски с резервите на „Бончук“

DenNews.bg
24.04.2015
размер на текста:

Футболисти, които не се появяват толкова често в игра, ще използва за гостуването на Марек старши-треньорът на Левски Стойчо Стоев. "Сините" играят в Дупница дни преди най-важния си мач за годината срещу Лудогорец, който ще се играе на 29.04 на стадион "Георги Аспарухов". За да предпази основните си футболисти от контузия, Стойчо Стоев няма да разчита на тях за сблъсъка на "Бончук", който е утре от 17,00 часа.
"Идеята ми е не толкова да съхранявам силите на футболистите, защото са изморени, а по-скоро се притеснявам от ужасния терен на "Бончук". В Дупница се играе много тежко и е нормално да вземем мерки", коментира Стоев.
В същото време стана ясно, че заради финансовата криза в клуба, Левски няма да има лагер преди двубоя с Марек. Футболистите на "сините" няма да бъдат на режим тази вечер, а утре ще се съберат на стадион "Георги Аспарухов" сутринта, ще закусват и след това ще се отправят с клубния автобус към Дупница.
В Марек също имат проблеми около състава. С травми и под въпрос за мача са Емил Виячки, Илиян Гаров и Тодор Колев. Особено силно би се почувствало отсъствието на Гаров, тъй като другият опорен халф Димитър Петков е неузнаваемо слаб в последните срещи на тима. Дупничани пък нямат друг избор освен здрава битка и победа над „сините“, която би съхранила някакви шансове за спасение.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети