Младежите от ГЕРБ издигнаха две номинации за лидер в област Кюстендил

DenNews.bg
22.04.2015
размер на текста:

Две номинации за областен лидер на младежката организация на ГЕРБ издигнаха делегатите на отчетно-изборното събрание, което се проведе в Кюстендил.
Номинираните са досегашният лидер Мая Станойкова и Иво Саев, който в момента е организационен секретар на МГЕРБ. За областен организационен секретар бяха номинирани Елица Димитрова, Иво Саев и Александрина Николова от Кюстендил, а от структурата в Дупница номинации получиха Лора Василева и Юлиян Бараков.

За членове на областното ръководство на МГЕРБ бяха предложени Юлиян Драганов, Миглена Георгиева, Лора Василева, Димитър Димитров, Александрина Николова и Борислав Якимов.
Новото ръководство на младежите предстои да бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Съставът му ще бъде петчленен, както и досега.
Повече от 50 делегати от Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Бобошево и Сапарева баня присъстваха на отчетно - изборното събрание, а сред гостите бяха народният представител Кирил Калфин, членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ - Осман Ислямов и Михаела Иванова, общинското ръководство на ГЕРБ - Кюстендил, както и председателите на структурите в Сапарева баня, Бобов дол и Бобошево - Калин Гелев, Росица Борисова и Гергана Виделова.
Лидерът на МГЕР Мая Станойкова направи отчет на дейността на младежката структура, а всички гости, сред които ръководителят на ГЕРБ-Кюстендил Виктор Янев и областният секретар Емил Гущеров похвалиха младежите от област Кюстендил за активната им дейност и ги посъветваха да са единни и да разгръщат структурата с още клубове и акции.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети