Хиляди броиха до 4 в чест на Марек Юнион-Ивкони

DenNews.bg
16.04.2015
размер на текста:

Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони показаха шампионската купа в Дупница и отпразнуваха успеха си заедно с феновете. На централния площад „Свобода“ тази вечер се събраха множество запалянковци, за да поздравят лично и да се докоснат до своите любимци. Всеки един от състезателите мина през тълпата и обра овациите на доволните привърженици.


Феновете от своя страна пък не спряха да скандират и да броят до 4, ознаменувайки поредните титли на любимия волейболен Марек. На стотици на площада и по околните кафенета и на хиляди в целия град символ стана знакът с ръка с разперени 4 пръста. 

Пожеланието е след 6 години пръстите на двете ръце да показват броя на шампионските титли.
Иначе най-много аплодисменти обраха капитанът Гьорги Гьоргиев, либерото Мартин Божилов, треньорът Найден Найденов и президентът на клуба Ивайло Константинов.


Кметът на Дупница Методи Чимев пък обеща новата зала в Дупница да бъде готова до септември и да приема битките от Шампионската лига.
Празникът завърши със заря над площада, а героите от Марек Юнион-Ивкони останаха до тъмно за автографи и снимки със запалянковците, между които и фенки дошли специално от Сливница.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети