Марек Юнион-Ивкони ще празнува утре на центъра на Дупница

DenNews.bg
15.04.2015
размер на текста:

Волейболистите на Марек Юнион-Ивкони ще отпразнуват шампионската титла с феновете утре (четвъртък) на централния площад в Дупница. Тържествата ще започнат в 19 часа, а в 19.30 капитанът Гьорги Гьоргиев ще донесе купата. Освен състезателите, на тържеството ще присъства и цялото ръководство на клуба, както и кметът Методи Чимев. Заря, музика и всенародни веселия ще озарят пл. „Свобода” по случай 4-ата поредна шампионска титла на България.
Междувременно стана ясно, че Марек ще се подсили с Тошко Вълчев и Златан Йорданов за турнира за Купата на България. Както е известно, регламентът позволява всеки клуб да картотекира до 3-ма състезатели от чужбина. Не е изключено в последния момент дупничани да успеят да привлекат още един легионер.
"Учете се от волейбола! Ние правим точно това в Марек и затова постигаме успехи. Залагаме на волейболисти от нашата школа. Не гоним успехи, като купуваме чужденци и волейболисти от други отбори. Залагаме, колкото се може повече на марката "Марек" и така рано или късно стигаме до успехи, които ни са най-сладките. Бих препоръчал на останалите: Учете се от волейбола! Това е най-доброто за българския волейбол", пък не скри щастието си пред Спортал мениджърът Людмил Найденов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети