Трима от Рила помляха мъж от Кочериново за забавление, издирват един от биячите

DenNews.bg
14.04.2015
размер на текста:

Трима нападатели от Рила пребиха от бой мъж от Кочериново за забавление. Трети ден полицията продължава да издирва един от биячите, успял да избяга и да се укрие след инцидента, станал в петък.
Пострадалият Кирил Бозовайски е нападнат на бензиностанцията на изхода на Кочериново в посока Рила, където се отбил за кафе, рано сутринта на Разпети петък.
Тримата, които били във видимо неадекватно състояние, нахлули в бензиностанцията и започнали да крещят и да питат Кирил знае ли кои са те. Пострадалият отговорил, че не ги познава и в този момент бил нападнат и бит.
„Биячите са искали да се забавляват, не друго, защото нито се познават, нито се знаят с Кирчо. Преди да го нападнат са пили алкохол в заведение в Кочериново. Нямам обяснение, доколкото разбрах единият нещо не е добре. Добре че Кирчо не е пострадал по-лошо”, коментира за DenNews.bg бащата на пострадалия.
Служителката в бензионостанцията успяла да повика полиция и линейка. Кирил е с премазано лице и комоцио, изписан е вчера от благоевградската болница, където е лекуван три дни.
Двама от нападателите са задържани. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Рила.

 

 


 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети