Пътят Самоков-Ихтиман е затворен заради паднали дървета

DenNews.bg
09.03.2015
размер на текста:

Заради паднали дървета е въведено временно ограничение на движението по път III-822 Самоков – Ихтиман, информират от Агенция Пътна инфраструктура.
Ето къде още има ограничения на движението:
Път III-866 Девин - Кричим, при км 66, между Девин и Михалково, временно е затворен за движение поради паднала скална маса. Шофьорите да използват обход през Пловдив.
Товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета по път I-5 Хасково - Кърджали. Път ІІІ-507 Манастир - Книжовник - Мост - Кърджали е отворен за движение на товарните МПС.
Временно са затворени за движение път III-868 Смолян - Рудозем и път III-8681 Рудозем - Смилян, за почистване на паднали дървета.
Движението при км 52 от АМ "Тракия", в аварийната и активната лента, в посока Пловдив, е възстановено, след като бе отстранено паднало дърво.
По път II-37 в участъка Пещера-Батак товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета, а леките коли задължително с вериги. По път II-37 в участъка Батак-Доспат леките автомобили задължително да се движат с вериги и се ограничава движението на товарни МПС.
Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунел "Траянови врата" на АМ "Тракия", поради повреда в захранването не работи осветлението на съоръжението, информират още от пътната агенция.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети