Стойчо Младенов става шеф в ЦСКА. Томов: Аз го обичам

DenNews.bg
26.03.2015
размер на текста:

Стойчо Младенов ще влезе в ръководството на ЦСКА до 10 дни, разкри Александър Томов на пресконференция. Мажоритарният акционер на „червените“ бе категоричен, че „гаврата със Стойчо Младенов няма да бъде простена“. „До 10 дни Стойчо Младенов ще се върне в ръководството на ЦСКА. Няма да коментирам на какъв пост. Възможно е на ръководен пост. Треньорското ръководство остава. Треньорите на отбора са обявени, Галин Иванов, неговите помощници и Сашо Борисов“, каза още Александър Томов, цитиран от Гонг.
„Не бих се извинил. Аз обичам Стойчо, той е мой личен приятел и другар. Той не трябваше да се подвежда по тази атака. Това беше фронт. Той си подаде оставката без да ми се обади. Постфактум научих на какво е бил подложен, на какво е бил подложен преди първия мач, оттам идва атаката срещу ЦСКА, то се отразява на футболистите“. „Естествено, един ден му писва. Аз не се извинявам на Стойчо, разбирам защо е постъпил така. Аз му предложих да се върне в ЦСКА, ще уточним точната позиция.“
„Той е бил в огромно нервно напрежение в последните 5-6 дни. Треньорите са подложени на най-голямото нервно психическо натоварване. Като дойде отвътре такова нещо, разбирам реакцията. Няма да ви мине номерът, Стойчо Младенов ще се върне в ЦСКА.“ „След пресконференцията на семействата си казах, ОК, може би имат друго виждане. До онзи ден... За политически елемент не искам да говорим“, каза още Томов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети