Две дами от Кюстендил с номинации за нов председател на Жени ГЕРБ за областта

DenNews.bg
23.03.2015
размер на текста:

Две дами от Кюстендил получиха номинации за областен председател на структурата на Жени ГЕРБ-Кюстендил на отчетно-изборно събрание, което се проведе вчера. Това са досегашният председател Реонита Йорданова и Димитринка Христова. По-шарени по географски показател са номинациите за за областен секретар- бившият зам.-областен управител Радослава Чеканска от структурата в Дупница, Росица Борисова - председател на ГЕРБ в Бобов дол и Даниела Стоянова - организационен секретар на партията в Бобошево.


За членове на ръководството номинации получиха Детелина Палева от Сапарева баня, Румяна Тончева от Дупница, Таня Иванова - лидер на ГЕРБ - Трекляно, Петя Христова от Кюстендил и Гергана Виделова - координатор на партията за община Бобошево.
Новото областно ръководство на Жени ГЕРБ - Кюстендил ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на партията.
Гости на отчетно-изборното събрание бяха председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, народният представител и областен
координатор на ГЕРБ Кирил Калфин, Виктор Янев - общински ръководител на партията за Кюстендил и Михаела Крумова - член на НИС на жените и общински организационен секретар.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети