Мариус Куркински дава началото на фестивала „Невена Коканова” в Дупница

DenNews.bg
11.03.2015
размер на текста:

Актьорът и режисьор Мариус Куркински ще даде начало на второто издание на Фестивала на театралното и филмово изкуство „Невена Коканова’ в Дупница. Фестивалът се проведе този петък и събота-13 и 14 март.
Откриването е от 19 часа в петък с моноспектакъла "Юбилей" с участието на Мариус Куркински на сцената на ОбДТ "Невена Коканова".
Поради очакваният голям интерес, зрителите трябва предварително да посетят касите на театъра в деня на представлението, за да получат безплатни пропуски.
В събота от 11 часа ще има театрална среща с актьора Филип Аврамов в сградата на община Дупница. Същият ден, от 13.30 часа, започват излъчванията на късометражните филми - "Нощни светлини и бягащи риби", "СМС до мама", "Подаръкът" и "Кой".
Театралните постановки продължават в съботния ден от 17 часа с "Гостенин от оня свят", "Рекламация", "Петрол" и "Въздушният", които са спечелилите конкурса за театрална постановка.
От 20 часа ще бъде пък официалното награждаване на сценаристите на късометражните филми и пиеси в присъствието на официалните гости - Теодора Шарладжиева, Мария
Статулова, Павел Павлов и други.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети